MijnSpanje | Penthouse Fuengirola centrum
We would like to share with you the Spain that we have discovered with all it has to offer. Fun activities and accommodation for your perfect holiday.
John Anita van Gelder, Spain, Andalucia, excursion, holiday apartments in Spain, vacation homes, vacation apartments, apartments for rent in Fuengirola, fully equipped luxury apartments in Costa del Sol, family vacation in Spain, accomodation in Fuengirola, accamodation in Andalucia, fun, wine, wine tasting, winery visit, beer, brewery, goat cheese, explore Spain, adventure in Spain, Bicicle tour in Malaga, exploring Malaga, tour in Mijas, exploring touring Mijas, relaxing, vacations in Spain, massage, sangria, experience, fotoshoot, chocolate workshop, handicraft chocolate
21949
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21949,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Penthouse Fuengirola centrum

De gehele inrichting van het penthouse is gebaseerd op een verblijf van maximaal 6 personen. Het bestaat uit een ruime woonkamer met een bedbank, eethoek, een uitgebreide luxe keuken, airco/verwarming, Wi-Fi (gratis), twee volwaardige slaapkamers met kingsize bedden, twee luxe badkamers Indien gewenst kan er een kinderbed bijgeplaatst worden. Het terras is zodanig gesitueerd, zodat je vanaf 12.00 uur tot de late avond van de zon kunt genieten, ook heeft het een vrij uitzicht richting de bergen.

Het penthouse ligt op de 3e verdieping in een gebouw met een lift, 5 minuten van het treinstation “Fuengirola centrum” (dit betreft een rechtstreekse treinverbinding met de luchthaven van Malaga) en op 7 minuten van het strand, beiden betreft loopafstand. Het penthouse ligt in Fuengirola centrum, een levendige stad met 8 kilometer kust met prachtige stranden. Op 3 minuten loopafstand vindt u het gezellige plein, Plaza de la Constitución.

Januari – €395

Februari – €395

Maart – €395

April- €495

Mei – €495

Juni – €575

Juli – €725

Augustus – €725

September-€525

Oktober – €525

November-€395

December-€395

De prijzen zijn per week.
Voor de 5e /6e persoon geldt een toeslag van € 100 per week per persoon.

Overwinteraars: Bij 4 weken -/- 5 %   –  Bij 8 weken -/- 10 %

De eindschoonmaak en eindbewassing € 95.

Elektriciteit € 0,30 per Kwh.
De borg bedraagt € 250 restitutie van de borg na positieve controle van het appartement en retournering van de sleutels.

Lokatie

Stadscentrum, makkelijk te bereiken per trein

Bijzonderheden

Plaza de la Constitution, strand 600 meter

Details

2 slaapkamers, 2 badkamers, 100 m2

Registratienummer

VF/MA/05563