Penthouse "Edf. Girasol" 

Het penthouse (3e verdieping) ligt op 10 minuten van het treinstation Fuengirola centrum (dit betreft een rechtstreekse treinverbinding met de luchthaven van Malaga) en op 10 minuten van het strand, beiden betreft loopafstand. Het terras is zodanig gesitueerd, zodat je vanaf 12.00 uur tot de late avond van de zon kunt genieten, ook heeft het een vrij uitzicht richting de bergen.

Het penthouse bestaat uit een ruime woonkamer met een bedbank (1.60 x 2.00 meter), eethoek, een uitgebreide luxe keuken, airco/verwarming, Wi-Fi (gratis), twee volwaardige slaapkamers met kingsize bedden, twee luxe badkamers en is gebaseerd op een verblijf van zes volwassen personen. Tevens is er een kinderbedje aanwezig.

Edf. Girasol ligt in Fuengirola centrum. Fuengirola is een levendige stad met vele faciliteiten voor zowel vakantiegangers als residenten. Het heeft 8 kilometer kust met prachtige stranden.

Het penthouse ligt op 2 minuten van Avenida de Mijas, en op 3 minuten loopafstand van het gezellige plein, Plaza de la Constitución. Dit plein is het middelpunt van Fuengirola. Het plein is gebouwd in 1841. Je kan er op een gezellig terrasje zitten en genieten van de stralende zon.

In de directe omgeving tref je aan een kasteelruïne, een dierentuin, een fantastische boulevard, een waterpark en tal van plaatsen om te verkennen.