Appartement "Residencial La Joya" 

Het appartement ligt in de urbanisatie "Polarsol" en op 15 minuten loopafstand van de boulevard van Fuengirola en de winkels. In de directe nabijheid bevindt zich een tankstation met een supermarkt. Op residentie “La Joya” bevinden zich 2 buiten zoutwater zwembaden (binnenkort zal er 1 zwembad verwarmd gaan worden) en een kinderbadje.

De gehele inrichting van ons appartement is gebaseerd op een verblijf van 4/5 volwassen personen. Het bestaat uit een ruime zitkamer, eethoek, een uitgebreide luxe keuken, airco/verwarming, Wi-Fi (gratis), twee volwaardige slaapkamers met kingsize boxspring bedden, twee luxe badkamers. Indien gewenst kan er een 5e bed of kinderbed bijgeplaatst worden.

Mijas is onderverdeeld in drie verschillende zones. De eerste zone is Mijas Pueblo, dit is een dorpje hoog in de bergen. Het is een klassiek Andalusisch bergdorpje met prachtig witgeschilderde huisjes, waar toeristen graag naar toekomen. Hier kunnen ze een ritje maken op een ezel. De tweede zone is een Las Lagunas, dit is een modern, commercieel ingesteld gebiedsdeel, waar zich ook wat industrie bevindt. De laatste zone is Mijas Costa, dit omvat een 12 kilometer lang gebied langs het strand.

De tegenstelling tussen het oude, klassieke Andalusische wijkje en het 21e-eeuwse strandleven is enorm. Het strandleven biedt u watersportarrangementen als jetski’s, waterski’s, windsurfen en nog veel meer. Ook biedt het plaatsje supermarkten, golfbanen, sportcentra, bars en restaurantjes voor het dagelijkse leven.