Appartement "Los Boliches" 

Het appartement ligt op 3 minuten van het treinstation “Los Boliches” (dit betreft een rechtstreekse treinverbinding met de luchthaven van Malaga) en op 8 minuten van het strand, beiden betreft loopafstand. In de directe nabijheid bevinden zich de supermarkt, slager en lokale markt. Het terras is zodanig gesitueerd, zodat je de hele dag van de zon kunt genieten.

Het appartement bestaat  uit een zitkamer, eethoek, een uitgebreide luxe keuken, airco/verwarming, Wi-Fi (gratis), twee volwaardige slaapkamers met kingsize boxspring bedden,twee luxe badkamers en is gebaseerd op een verblijf van vier volwassen personen. Tevens is er een kinderbedje aanwezig.

Los Boliches ligt in Fuengirola, dat op haar beurt is gelegen tussen Malaga en Marbella. Fuengirola heeft 8 kilometer kust  met prachtige stranden zoals Carvajal, Los Boliches, San Franscisco, Santa Amelia en El Castillo. Dankzij het uitstekende klimaat en de gastvrijheid van de mensen is Fuengirola een favoriete toeristische bestemming. Er zijn regelmatig markten, in de directe omgeving tref je aan een kasteel, een dierentuin, een fantastische boulevard, een waterpark en tal van plaatsen om te verkennen. Los Boliches ligt tussen Fuengirola en Torreblanca en door velen als 'het betere district' geclassificeerd. Het is een bruisende buurt met vele bars, cafés en restaurants.